Milioneri nga Vushtria që lëvron arat pa asnjë Kompleks!

Emisioni kosov show kishte vizituar sot milionerin Naser Imeri nga vushtria per të treguar një gjë interesante që ai e bën.Pasi arrijnë në vushtri ata i lajmrohen në telefon që ta pyesin se ku gjindet ai per momentin për ta vazhduar bisedën së bashku me të por ai pas asaj që u tregoi se ku është emisioni sa filloi e u bë edhe më interesant.Videon mund ta ndiqni me poshte duke shtipur ne katror dhe vazhdoni me intervisten interesante të milionerit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *