Gjendet një qyp me monedha të arit,Gjithkush mund ti ket por nuk i ka shkuar mendja asnjëherë se mund të jenë në këtë vend

Duket si përrallë, por punonjësit që po merreshin me prishjen e mureve të Teatrit Cressoni në Como të Italisë kanë gjetur një qyp plot me monedha të arta.

“Ende nuk dimë detaje të rëndësisë historike dhe kulturore të gjetjes.

“Por kjo zonë po provon të jetë një thesar i vërtetë për arkeologjinë tonë, një zbulim që më mbush me krenari”-tha Ministri i Kulturës Alberto Bonisoli në një njoftim për shtyp.A ju ka ndodhur te fshehnindiqka ne shtepine tuaj dhe mos të ju kujtohet vendi? për këtë shtipe teklamen me poshte dhe shiko se si duhesh vepruar ne raste te tilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *