E Dh,Imbshme: Ky Është Mësuesi 27 Vjeqarë Që Nd,Ërroi Jetë, Arsyeja Shok Uese

Një mësues 27-vjeçar ka humbur jetën pasi u pickua në kokë nga një inspekt i panjohur. Josh Brooker kishte udhëtuar drejt Vietnamit për pushime, kur u pickua nga in sekti.Problemet i filluan pasi u kthye në Britani të Madhe. Babai i tij, i cili e priti në aeroportin e Manchester, vuri re se djali nuk ndihej mirë. Josh ishte kthyer në punë pas udhëtimit në Vietnam stipe relamen meposhte dhe shiko pamjet se cka thojne familjaret do te habiteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *