Rrëfimi Liridonës: Isha në orarin e punës, Por shikoni se çka më bëri kolegu ai është..(Video)

Unë jam 25 vjec dhe kolegu është 28 vjec. Punojmë në të njëjtën ndërtesë dhe shpesh kemi kontakt me njëri­tjetrin.Ai nisi të flirtonte me mua.

Më tha se ishte i fejuar dhe i lumtur. Do martohen vitin e ardhshëm, por ai tha se jeta e tyre seksualee nuk ishte dhe aq mirë

Ishte i sjellshëm dhe kalonte kohë me mua për të më njohur.Para disa kohësh më kishte thënë një herë të kryenim marrëdhënie, por unë e refuzova.$htypni posht relamen dhe ju hapen pamjet.Pastaj unë u ndava dhe ky kolegu ishte aty për të më mbështetur…Mirëpo një ditë ai nuk duroi kur më…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *