Vajza i lutet profesorit që t’i lërë pa detyra, por si këmbim ai i kërkon diçka

Një grup prindërish në qytetin e Tijuanas në Meksikë u zemëruan dhe u acaruan me një profesor në gjimnaz, pasi zbuluan bisedat që ai bënte me nxënësit.

Sipas informacioneve dhe provave të paraqitura nga i ati i një vajze tek autoritetet, për disa ditë mësuesi i ka kërkuar foto lakuriq një 16 – vjeçareje me qëllim që t’i linte nxënësit pa detyra gjatë festave të Pashkëve.

Pasi lajmi u bë publik, nxënësit kanë pohuar se u vinin vazhdimisht kërkesa të tilla nga mësuesi shtypni rek,lamen dhe vazhdo lexo

Në rrjetet social kanë vërshuar komente negative ndaj profesorit, ndërsa të gjithë kanë kërkuar shkarkimin e tij menjëherë nga detyra dhe të përballet me ligjin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *