Gruaja gjuan me shkelma e fshesë burrin në sy të fëmijës, qytetarët: Elsa boll e tërhoqe zvarrë!

Një rast i paprecedent dhune ka ndodhur në qytetin e Pogradecit ditën e sotme. Burri është dhunuar barbarisht nga bashkëshortja e tij, por më e keqja është se çdo gjest e bën para syve të fëmijës së tyre.

Gruaja e quajtur Elsa, gjuan me shkelma dhe me fshesë bashkëshortin e vet, i cili nuk reagon ndaj goditjeve të saj.

Ai madje i pafuqishëm shtrihet përtokë, njëra atlete i del nga këmbët, ndërkohë që gruaja e vet përveçse i bërtet, i thotë edhe të ngrihet në këmbë, më shumë për ta vënë në sedër ndaj personave që po e shihnin dhe po e filmonin $htipe relamen meposhte dhe shiko pamjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *