Me ndihmoni breh…Burri shkoi në Gjermani për të punuar kunatat shume po me ngacmojne me fjale aq sa edhe…

Me ndihmoni breh…Burri shkoi në Gjermani për të punuar kunatat shume po me ngacmojne me fjale aq sa edhe…

Prsh kam nje hall ju lutem me ndihmoni nuk po me merr as gjumi dhe spo di cfare te bej kam nje prob. me familjaret e burrit ata shume po me ngacmojne.

Kam problem me kunatat dhe kunetet ata shume po e teprojne spo di a ti tregoj burrit apo cfare te bej nje dite pasi e bera nje dush dhe duke dalur nga dushi kisha harruar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *