Tronditë 22 vjeçarja shqiptare nga Zvicra: Ju tregoj se çka ndodh me ata që martohen për letra, mua më…

Në nja artikull të paradokoshëm të „Bielertagblatt“, një shqiptare e re nga Maqedonia kishte rrëfyer se cilit vend i takon, pa cekur fare shtetësinë e saj.
Shqiptarja 22-vjeçare nga Maqedonia, gjatë rrëfimit të saj ka dashur të ngelë anonime, duke filluar historinë e saj emocionuese:

„Jam 22-vjeçare dhe e rritur në Seeland të Zvicrës. Prindërit e mi kanë migruar nga Maqedonia, ndërsa unë dhe fëmijët tjerë kemi lindur në Zvicër. Në të vërtetë, unë nuk jam zvicerane, por shtëpia ime është këtu dhe kështu do të mbetet edhe më tej. Pasi nuk kam një pasaportë zvicerane, unë nuk mund ta quaj veten si zvicerane, edhe pse për gjeneratën e dytë në Për me shume $htypeni ne relamen me poshte dhe lexoeni rrefimin e plote te kesaj goce qe na e dergoi ne mesazhin e faqes tone po na habisin keto te rinje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *