Po vjen fu,ndi i botës? E tme rrshme çfarë bie nga qielli(PAMJE)

Pas Rumanisë dhe Gjermanisë, Franca është god itur nga moti i keq.

Një breshër i përmasave të një topi ping-pongu ka god itur rajonin e Auvergne-Rhone. Një grua 51 vjeçe ka hum bur jetën, siç raportojnë mediat europiane.

Dëmet janë kolosale, teksa zyrtarët e lartë të qeverisë pritet të shpallin gjendjen e emerg jencës, shkruan meganews al shtipe hapsiren meposhte dhe shiko pamjet se cfare bie nga qielli do te habiteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *