Njerzit E Menqur Kanë Më Problem Ta Marrin Ptentë Shoferin Ja Studimi I Bërë

Njerëzit që kanë një diplomë ose kualifikim pasuniversitar kanë më shumë gjasa të kenë një numër më të lartë të testeve të dështuara të vozitjes sesa njerëzit e thjeshtë, sipas hulumtimeve të reja.
Ekspertët britanikë kanë kryer analizën e 1,564 personave me një patentë shoferi të plotë në Mbretërinë e Bashkuar dhe ka gjetur se 59 për qind e atyre që nuk kanë kualifikime kaloi herën e parë, duke rënë në 51 për qind për ata me nivele A, njofton Klan Kosova.

Llojet e personalitetit kreativ do të jenë gjithashtu të…$htype relamen meposhte dhe lexo se si njerezit e menqur arrijne deri te ky deshtim per ta marre patenten e shoferi ta kane shume intelegjence dhe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *