E kishte bërë për të dashurin, gruaja ia çon gabimisht foton e të pasmeve kompanisë së tapeteve

Ju ka ndodhur ndonjëherë që t’i dërgoni personit të gabuar foto tuajat intime?

Danielle Cain e ka provuar këtë provojë të pakëndshme dhe thotë se ndihet shumë e turpëruar. Cain kishet qenë duke bërë solar së fundmi dhe kishte përfunduar duke u djegur më shumë seç duhej.

Kështu, ajo u kishte bërë foto edhe të pasmeve dhe ia kishte dërguar një djali me të cilin flett stipe relam en per te par fo,to

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *