“Oj hapu, se kam me ja q* tan robt”/ ‘Pla s keq sherr i’, vajzat përle shen në mes të qytetit shqiptar

Një she rr masi v me protaagoniste disa vajza të reja, i cili ka degje neruar në përdorimin e dhu nës, ka ndodhur në qytetin e Prizrenit.

Mësohet se për leshja është regjistruar mbrëmjen e djeshme në qendër të qytetit, tek “Shatërvani”, pranë ‘Urës së Gurit’.

Siç shihet dhe në pamjet e publikuara nga vendng jarja, një grup femrash ‘kapen për flok ësh, shkëmbe jnë, shar je,dhe përdorin gru shte, e shkelm a’ ndaj njëra/tjetrës. shtipe relamen meposhte dhe shiko pamjet do te habiteni se cfare bejne keto vajza shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *