Pres Të Fejohem, Por Kam Frikë T’i Them Që Nuk Jam E Virgjër. Si Të Veproj?

Pres Të Fejohem, Por Kam Frikë T’i Them Që Nuk Jam E Virgjër.

Si Të Veproj?Përshëndetje Jam një vajzë 21 vjeçe. Para 4 muajsh kreva marrëdhënie me të dashurin, por tani jam ndarë nga ai.Kam pasur gjakderdhje.

Tani pres të fejohem, por kam frikë t’i them të fejuarit që nuk jam e virgjër.Ju lutem mund të më rekomandoni çfarë të bëj, si të veproj? Këtë gjë nuk e di as familja. Jam shumë e..shtipe relamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote kjo vajze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *