Filmon veten duke drejtuar me 240 km/orë, e pabesueshme si përfundon (VIDEO)

Filmon veten duke drejtuar makinën me 260 km/orë, e pabesueshme si përfundon

Një burrë në Estoni ka filmuar veten duke u aksidentuar me një Lexus LS460 në shpejtësi 260 km/orë, mirëpo ka shpëtuar mrekullisht pa asnjë plagosje serioze.

Videoja u shpërnda në YouTube dhe tregon shoferin që shkelë gazin e Lexusit për të parë se sa shpejt përshpejton në rrugë.shtupp reelamen dhe shiko pamjet qe filmoi duke vozitur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *