Edhe Thoni Që S’kemi Lekë, Këngëtarja Mbledh Me Fshesë Paratë: Kjo Dasmë I Ka Ndryshuar Jetën!

Big Mama është nga ato këngëtare që ka punuar shumë pë emrin e saj edhe tashmë ajo korr suksese nëpër vendet e botës.

Ajo së fundi ka qenë e pranishme në Amerikë ku ka marr pjesë më grupin e saj për një dasmë që të cilën ajo ka rezervuar.

Por leku që është hedhur ka qenë shumë i madh, saqë këngëtarja i mbledh me fshesë,hape pamjen mëposhtë dhe shikoje të plotë. Shtyp ne re lame dhe shiko pamjet i cili po le nam ne rrjetet sociale dhe me gjere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *