Dëbohet Nga Gjermania/ Familja Shqiptare Prek Gjermanët, Momenti Kur E Përcjellin Mes Lotësh

Këto janë momentet prekëse kur një familje shqiptare është dëbuar nga shteti i Gjermanisë, për t’u kthyer në Shqipëri.

Policët kanë mbërritur në Kirchbarkau, në Schlesëig-Holstein të Gjermanisë dhe duan të marrin familjen shqiptare prej gjashtë anëtarësh.

Është një program televiziv gjerman i transmetuar në kanalin NDR, ai që i ka dedikuar një reportazh familjes shqiptare. shton se urdhri për dëbimin e kësaj familje ka ngjallur mjaft zemërin për shkak se kjo familje ishte ndër ato familjet e integruara dhe pa probleme stipe relamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thone kjo familje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *