P.las keq sh.erri me gr.ushte mes dy pasagjerëve, avioni bën ulje emergjente (Video)

Të hënën një avion i kompanisë low cost të Singaporit ‘Scoot’, i drejtuar në Singapor është detyruar të bëjë një ulje emergjente dhe të kthehet në aeroportin e Sydney.

Boeing 787-9 ishte në fluturim prej 20 minutash kur në bordin e tij p.lasi një sh.err fizik mes dy pasagjerëve.

Filmimi i xhiruar nga një pasagjer tregon momentin në të cilin dy burrat shpërthejnë në grushte mes tyre shiko videon emeposhtme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *