Nenes iu tha se foshnja e saj lindi e pajetë, nuk e mori guximin ta shikonte, 35 vjet më vonë, pyetja e një të huaji në Facebook e shokon atë!

Një grua në Spanjë kishte qenë gjithmonë e dyshimtë që kur mjeku i saj i kishte thënë asaj se ajo kishte lindur një foshnje të vdekur por ajo kurrë nuk e kishte pare fytyren e foshnjes. Kane kaluar tre dekada, kur një ditë “një i huaj” e kontaktoi atë per ti bere nje pyetje.

Kur Esperanza Regalado nga Ishujt Kanarie të Spanjës ishte gati për të lindur, ajo shkoi në një spital privat, Felipe Coello de Santa Cruz, ku mjeku i saj i tha se do te lindte përmes C-seksionit dhe i beri anestezine. Kur u zgjua, mjeku i tha asaj se djali i saj kishte vdekur, siç raportohet nga gazeta La Provincia.

Kur Regalado kërkoi dokumentet për varrosjen e djalit të saj, asaj iu tha se çdo gjë tashmë ishte marrë me kujdes. Për më tepër, ajo nuk arriti të shihte fëmijën e saj para varrimit. Kjo gjë tërhoqi pikëpyetje në mendjen e Regalados. Ajo ishte e dyshimtë per kete.Në fakt, foshnja e saj ishte vjedhur nga mjeku.$htipe relameen dhe shiko videon me poshte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *