Ja çfarë bëri era sot në Gjermani, fotot flasin vet

Një stuhi e fuqishme që ka përfshirë pjesë të shtetit gjerman ka shkaktuar dëme të mëdha materiale dhe humbje një njerëz.

Era e fuqishme prej 75 mile në orë ka rrëzuar kulmet e ndërtesave dhe ka lënë një person pa shenja jete kur një pemë ka rënë mbi veturën e tij.

Stuhia Eberhard ka shkaktuar edhe nxjerrjen e pemëve me rrënjë dhe si pasojë e saj janë mbyllur edhe disa kopshte zoologjike shtipe hapsiren relamuese meposhte dhe shiko pamjet se cfare thone mediat dhe disa video qe jane filmuar ne celularet e qytetareve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *