Shqipëtarët Fillojnë Dasmat, Nuk Shihet Këngëtari, Mbulohet Me Para

Në një dasëm shqiptare në Çegran të Gostivarit, këngëtari është mbuluar me para deri sa i këndon për dasmorët e një familje.

Dasmorët së pari mbulojnë me para bateristin e orkestrës, ndërsa më pas është këngëtari që mbulohet nga koka deri tek beli me para.

Ne momentin kur dasmoret e mbushin me para kengetarin, menjehere elekt.rizohet dasma edhe me shume nga kengetari, por prap edhe me shume leshohen parate tek kengetari. Sht,ypni ne rekl,amen me posh,te dhe pri,tni 5sek qe te shf,aqet vid,eo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *