Pamjet Që Po Çm End Rrjetin/ Ushtari T Urk I Jep Çokollata Fëmijës Sir Ian, Por…

Videoja e një vogëlushi sirian, i cili merr çokollata nga një ushtar turk, po bën çmend rrjetin.

Videoja e tij është publikuar social ‘Twitter’, ku duket momenti kur fëmijës i bie nga dora një nga çokollatat.

Në ato momente, ai e merr atë nga toka dhe ia rikthen sërish ushtarit turk. Videoja është bërë virale në rrjet dhe fytyra e pafajshme e vogëlushit i ka bërë të gjithë për vete ѕht,уре hар,ѕiren mе,роѕhte dhe ѕhiкo раm,јеt e plota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *