Kurr ma mir su ka thotë Halili se rinia nuk po ikin dhe se janë lajme të rreme

Halil Matoshi, këshilltar politik i kryeministrit Haradinaj, lajmet për ikjen masive nga Kosova i ka cilësuar si “rrenë për përfitime politike, ose propagandë për interesat ruse ne rajon”.

Matoshi, përmes një postimi në Facebook, ka thënë se “Ka papunësi e padrejtësi.

I dijmë tê gjithë! Por që mund t’i zgjidhim bashkë. Ju lutem, mos rreni me shti n’dorë pushtet politik ose për hesape ruse!? shtipe relamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote Halili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *