SHOKUESE: Profesori ia shpreh dashurinë studentës së tij: Dua të të bëjë gjëra të bukura me ty, kështu ia kthen studentja (Video)

SHOKUESE: Profesori ia shpreh dashurinë studentës së tij: Dua të të bëjë gjëra të bukura me ty, kështu ia kthen studentja

Profesori ia shpreh dashurinë studentës së tij“Unë dua të të bëj gjëra të bukura dhe të ëmbla. Dua që të ndihesh mirë pranë meje.

Sigurisht kur nuk jemi në shkollë”, këto janë fjalët që një profesor 62 vjeçar i Fakultetit të Filologjisë dhe Arteve në Kragujevac të Serbisë ia tha nxënëses së tij 20 vjeçare e cila po vijonte mësimet në vitin e parë, dhe ja cfare ndodhi mes tyre, duke shtyp me posht katrorin mund ta shikoni videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *