Jo mjekët, këto janë profesionet për të cilat Gjermania kërkon punëtorë – pagat nga 1,800 euro

Jo mjekët, këto janë profesionet për të cilat Gjermania kërkon punëtorë – pagat nga 1,800 euro

Gjermania ka nevojë të theksuar për punëtorë. Qytetet që janë duke vuajtur më shumë mungesën e punëtorëve janë Berlini, Hamburgu dhe Mynihu.

Në këto vende pagat për shitësit nisin, që nga 1800 euro. Profesione të tjera, për të cilat ka nevojë për punëtorë janë shoferët e kamionëve, automekanikët. Në këto profesione ora paguhet nga 14 euro…shtypni posht rekl’am dhe lexo me shume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *