Histori: Tronditem Kur Vajza E Tim Vëllai Më Therret Xhaxha, Por Unë Jam Babai I Saj

Jam gjithë këto vite që e vuaj këtë histori. Sa herë që shoh mbesën (që në të vërtetë është ime bijë) në sy, dridhem.

Nuk e di ku e gjej forcën që nuk shkoj ta shtrëngoj fort, ta përqafoj dhe t’i them se unë jam i ati.Por e di që kjo do të shkaktonte shumë vuajtje, shumë dhimbje. Përveç kësaj, kam frikë se ajo pastaj do të më urrejë.

Edhe pse më thërret xhaxha, jemi shumë të lidhur bashkë, më admiron, prandaj po të marrë vesh të vërtetën do t’i shembet i gjithë imazhi që ka për mua. Dhe unë këtë nuk do ta doja kurrë shtipe hapsiren meposhte dhe shiko pamjet se cfare tregon ky burre me lot ne sy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *