Nusja shqiptare arr.atiset me dajën e burrit në ditën e dasmës, vjehrri ben veprimin e papritur (Video)

Një ngjarje aspak e zakontë ka ndodhur në një fshat shqiptar të Maqedonisë. Kohët e fundit shumë dasma që po bëhen nga të rinjtë shqiptarë, ndodhin vetëm “për letra”.

Edhe në Gostivar ka ndodhur e njëjta gjë me një vajzë shqiptare. Vajza emri i të cilës ende nuk është bërë me dije, ka ikur ditën e dasmës me dajën e dhëndrrit.

Kjo ka qenë e tu.rpshme për familjen e vajzës, të cilët janë larguar kokëulur. Ndërsa familja e djalit nuk i ka ndaluar festimet shtype rekl,am dhe shiko vide,on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *