“Nuk më pëlqen familja e burrit, do bëj atë që s’ua pret mendja…”, vajza çudit me letrën (Video)

Kjo është letra që një vajzë ka dërguar në redaksinë e Shkodra News, ku tregon se nuk i pëlqen familja e burrit.Ajo thotë se dëshiron ta marrë burrin tek familja e vet, por do të dijë mendimin tuaj se si të reagojë.
Përshëndetje të gjithave. M’u mbush mendja që edhe unë të shkruaj historinë time në median tuaj. Do të doja të ndaja me ju problemin tim dhe dua t’ju shtype rekl,am dhe shiko videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *