Kuksiani tregon tmerrin e jetës: Ja si e zura Gruan në banjo duke më tradhtuar me shokun tim më….

Tregon se si e ka kapur “mat” të dashurën e tij duke në dush me shokun e tij më të afërt. Djali thotë se nga tronditja e fortë ka qenë në limitet e vetëpërmbajtjes, Kjo është historia e rrëfyer. “Përshëndetje të gjithëve, Jam një 34-vjeçar që jetoj në emigracion. Një ditë u ktheva nga puna në shtëpi gruaja nuk doli të ma hap derën, hyra mbrenda po e kërkoj në shtëpi nuk e pash askund, por dëgjova një zë prej banjos, shkova menjëher dhe në atë moment më ndodhi tmerri e pash gruan me shokun tim, nuk u përmbajta dhe në atë moment…..per te pare videon e plote shtip nerek.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *