Befason Fjolla kërkon 1 milion euro për naatë me biznesmena

Fjolla kërkon 1 milion euro për naatë me biznesmena,Ajo gjithmonë tërheq vëmendjen.

Sidomos me deklaratat e saj të çmendura,por edhe gazetarja qe e interviston i bën nje pytje qe ajo spriton ti pergjigjet.

Bëhet fjalë për këngëtaren Fjolla Morina, ajo asesei nuk ju ik pytjeve qe i behen qdo her pergjigjet.Fjolla u shpreh se do kalonte natën me dikë që do ofronte para.
“1 milion euro po vallai”, tha këngëtarja e cila shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *