Vjehrra rrëfen ligësitë e nuses: “Ajo ishte shumë e ndyrë nga goja, nuk isha dakord për lidhjen e tyre”.Turp për një mirditore

Ajo ishte e egër. Që në fillim nuk isha dakord për lidhjen e tyre. Ajo shumë e ndyrë nga goja që për një femër mirditore është turp”.

Kështu deklaron Liza Lleshi, nëna e 37-vjeçarit Hektor Lleshi, i cili ndodhet në burgun e Fushë-Krujë, pasi ish-bashkëshortja e ka denoncuar për dhunë.

Si prindërit ashtu edhe Hektori, baba i një djali 2 vjeç mohojnë dhunën, madje thonë se ka qenë Pavlina ajo që e ka dhunuar pasi nuk pranon ndarjen. Ndërkohë në rrëfimin për emisionin “Me zemër të hapur”, vjehrrit akuzojnë nusen, me profesion ushtarake se është e egër dhe se xhelozonte për ta $htipe relamen meposhte dhe shiko video emisionin meposhte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *