Vajza tregon se si e kishte shantazhuar Vesel Veseli: ‘Nëse nuk del kur unë them, ka me të …

E mitura nga Drenasi, viktima e abuzimit se**ual nga profesori dhe polici atje, ka rrëfyer se si ky i fundit, Vesel Veseli e kishte kërcënuar dhe shantazhuar që të bënte se** me të.

Madje e kishte kërcënuar edhe me vde**.

‘’Unë refuzojsha mos me ia jep numrin. Kurse ai tha se unë për 2 minuta e gjej se e ke numrin në rast. Pastaj nisi të më shkruajë. A po del… më qitke ndonjë dënim. Më ka thënë çka të them unë, mem thanë në telefon. Duhet me dalë ne mes vete, anej –knej.

Më ka shti me kërcënime e shantazhe me dal. Unë s’kam pranu. Më ka thënë se ti e di çka jam une. Më ka thënë se nëse nuk del kur unë them ka me t’mb*t. Pas 2 a3 dite më është imponuar me dalë me të, për shkak të frikës që e kam pasë. Nuk dojsha me i qitë familjes timë problem. As nuk ju kam kallxu. E kam edhe një vëlla të hastretit. Nuk kam dashur me i qitë probleme. E kam mbajtë për vete këtë punë. Veseli do t’i shpërndante fotografitë e zhveshur nëse nuk kisha dalë me të.

Pas 2 apo 3 muajve, ai erdhi dhe i ndezu dritat para shtëpisë dhe më ka detyru me dalë me të. Marrëdhënia jonë ka zgjatur 6 apo 7 muaj. Më ka marrë me veturën e tij private, Mercedes. Jashtë qytetit kemi dalë. Kah Suhareka. ‘’

E ligsht fizikisht, por e fortë shpirtërisht, vajza nga Drenasi ka rrëfyer për Insajderin gjithë përvojën e saj të përjetuar që nga mosha 15 vjeç e gjysmë shtyp rek.lam dhe shiko video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *