Policia e Kosovës tejkalon në vijë të plotë

Vetura e policisë teksa bën tejkalim, kalon mbi në një rrugë ku vija ndërprerëse është e plotë.
Një veturë e Policisë së Kosovës ka thyer rregullat e komunikacionit në vend.

Në një fotografi të siguruar nga KALLXO.com shihet një veturë e policisë teksa bën tejkalim në një rrugë ku vija ndërprerëse është e plotë $htype relamen meposhte dhe shiko videon se si tejkalon policia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *