Genel — November 29, 2018 at 7:11 pm

Përfitoi 420 Mijë Franga ‘Gratis’, Burgoset Shqiptari Në Zvicër

by

Në kohën kur Zvicra përgatitet të votojë në referendumin mbi survejimin e personave të dyshuar për keqpërdorim, një përkrahja e madhe vjen nga vendimi i Gjykatës zvicerane, që ka rikonfirmuar dënimin e një shqiptar.Për t’u shpallur i pafajshëm, shqiptari theksoi se momentalisht trajtohet te 13 mjekë dhe se pi 13 tableta në ditë. Avokati i tij gjithashtu e mbron, duke thënë se ‘ai është tërësisht i paaftë për punë’. $htyppnii relamenn me posht dhe shikoni videon tronditesee:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Na ndihmoni duke bërë Like faqen tonë.


Na ndihmoni duke bërë Like faqen tonë.


.