Genel — November 29, 2018 at 6:44 pm

“KJO ËSHTË KOSOVA SOT” , kryeministri Haradinaj kërkon ta shpërndani këtë video

by

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj ka postuar në rrjetin social në Facebook një video me titull “Kjo është Kosova sot”.

Videon Haradinaj e ka komentuar përveç në gjuhën shqipe edhe në gjuhën serbe dhe angleze.

Në fund Haradinaj ka lutur të gjithë që ta shpërndajnë video klipin që e ka punuar Ministria e Tregtisë dhe Industrisë.

Postimi i Haradinajt:

KJO ESHTE KOSOVA, SOT! THIS IS KOSOVO, TODAY! OVO JE KOSOVO, DANAS!

Kosova, një shtet që ka histori dhe vizion për të ardhmen!

Ju lus ta shpërndani këtë video:

KJO ESHTE KOSOVA, SOT!

KJO ESHTE KOSOVA, SOT!THIS IS KOSOVO, TODAY!OVO JE KOSOVO, DANAS!Kosova, një shtet që ka histori dhe vizion për të ardhmen!Ju lus ta shpërndani këtë videoRH

Posted by Ramush Haradinaj on Thursday, November 29, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Na ndihmoni duke bërë Like faqen tonë.


Na ndihmoni duke bërë Like faqen tonë.


.