Ja 8 Truke për pastrimin e makinës më mirë se në lavazh, që çdo shoferi mirë duhet t`i dijë (VIDEO)

Ja 8 Truke për pastrimin e makinës më mirë se në lavazh, që çdo shoferi mirë duhet t`i dijë. Truqet për pastrimin e makinës: Pastrues natyror për tapicerinë, Përzieni uthull dhe sodë buke për të krijuar një pastë, pastaj aplikoni direkt në zonën problematike me një furçë dhëmbësh. Lëre të thahet plotësisht, pastaj fshijeni. Makina juaj do të duket si e re, per me shume ja si behet:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *