Plas Rrjeti: 3 muaj pas ndarjes, Seldi zëvendëson Mimozën me modelen e njohur shqiptare, e njihni të gjithë

Mimoza Shkodra dhe Seldi Qalliu i dhanë fund fejesës së tyre të shumë komentuar në media në muajin gusht. U tha se shkak i ndarjes së çiftit ishte largësia duke qenë se Mimoza jeton në Zvicër dhe Seldi në Tiranë. Por dyshja i ka ndarë rrugët edhe në aspektin profesional dhe Seldi e ka zëvendësuar Mimozën me modelen qe e njihni te gjithe, per me shume $htype ne relamm dhe ju hapen fotot e tyre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *