Sherri mes nuses dhe vjehrrit nga Tirana del nga kontrolli, përfundojnë në polici

Shpeshherë dëgjojmë për sherret mes nuuses dhe vjehrrës, por duket se tashmë do mësohemi dhe me raste të tjera.

Një sherr ka ndodhur mes një nuseje në kryeqytet dhe vjehrrit të saj, duke dhunuar psikologjikisht njëri – tjetrin.

Ata kanë shkuar në polici për të bërë kallëzimin dhe të dy raportohet se kanë marrë urdhër mbrojte por nusja i ka shperndare edhe nje video ne rrjetet sociale ku shihet ai duke e rrahur dhe duke e malltretuar $htype relamen meposhte dhe shiko videon meposhte qe e kane shperndare familja e nuses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *