Genel — September 22, 2018 at 10:43 am

Për të qeshur! Ja çfarë bisedojnë shqiptarët pasi e vizitojnë dikë në spital

by

Për të qeshur! Ja çfarë bisedojnë shqiptarët pasi e vizitojnë dikë në spital
Miran Ramadani është një ndër vlogerët më aktual që në vazhdimësi po bën skena të ndryshme me karakter humoristik për të gjithë përcjellsit e tij në rrjete sociale.

Ai këtë herë siç e do zakoni dhe siç bëjnë edhe shumë vlogerë të tjerë shqiptarë ka përshkruar një situatë reale nga përditshmëria jonë, ai ka treguar se çfarë bisedojnë shqiptarët posa dalin nga objekti spitalor pasi që kanë vizituar atë.

Ramadani këtë herë ka bërë një video me disa persona për të përshkruar bisedën e zakonshme pas vizitës spitalore të ndonjë të afërmi, dhe të cilën kemi mundësi ta shihni në vijim.

http://onair.blog/wp-content/uploads/2018/09/miranramadani.mp4?_=1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Na ndihmoni duke bërë Like faqen tonë.


Na ndihmoni duke bërë Like faqen tonë.


.