Genel — September 22, 2018 at 11:45 pm

Kulmi budallakisë! ‘Harrone’ Linda Morinën, nga gëzimi për vëllaun hyp në kulmin e shtëpisë

by

Një grua ka bërë një vallëzim interesant në dasmën e vëllaut të saj.

Nga gëzimi i madh ajo ka hipur mbi kulmin e shtëpisë duke vallëzuar e kënduar shtype rekl,am dhe shiko videon.

Si mendoni ju,a eshte e drejt qe te behet kjo gje?

Ky është ndoshta rasti i parë që dikush bën një gjest të tillë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Na ndihmoni duke bërë Like faqen tonë.


Na ndihmoni duke bërë Like faqen tonë.


.