Djemtë i bëjnë magji nënës por e pësojnë keq, nëna nokauton birin e tij, e le pa ndjenja

Djemtë në videon tentojnë ti hedhin një lojë nënës së tyre duke e frikësuar me një truk.

Ashtu sikurse videot që kanë qarkulluar rishtazi nëpër rrjetet sociale për trukun që ‘zhduk njerëzit’, edhe këta djem provojnë të njejtën gjë t’ia bëjnë nënës së tyre shtype rekl,am dhe shiko videon.

Madje, ata kanë bërë një fotografi në fotoshop të cilën ia tregojnë nënës së ‘zhdukur’, me çka gruaja fillon të thotë shehadetin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *